TapaniHeikonen

Demareille hormoneja!

Antti Rinne - onko sinulla testosteronia?

Olisi hyvä jos olisi. Ainakin demari -äijälle se olisi hyväksi. Ei se pulskan pojan myhäily nyt vaan oikein iske keneenkään. Ja sitäpaitsi testosteronia huokuva olemus vetoaa äänestäjiin. Silloin nössöt jäävät toiseksi. Jonkinlaisella älykkö imagolla sitä pystyy tietenkin korjaamaan pitkälle.

Okei. On Demareissa kieltämättä joltakin osin testosteronia. Ainakin on ollut. Vaikkapa jossakin Raimo Väyrysessä. Huh....

Raimossa yhdistyi akateemisuus  ja testosteroni. Jos Antti sinulla ei ole samoja kykyjä niin voin kyllä sanoa suoraan, että et ole ainoa. Täällä on toinen.

Raimon tyyppinen mies on toiminnan mies. Olin samassa tapahtumassa toukokuussa 1991. En yhtään muista tilaisuuden aihetta. No harm anyway - tuskin Raimokaan muistaa. jokin partiolaisten majapaikka Mustikkamaan ja Kulosaaren välissä. Oli tilaisuus sitten mikä tahansa niin akateeminen testosteronilaa ladattu mies oli illan tähti.

Kun siitä pienestä partiolaisten saaresta porukka väheni, niin alkoi kunnon skaba. Jäljellä olivat vain Raimo, minä, yksi kolmas mies ja kaksi naista. Sitten yhteissaunaan (saunakaljaa oli riittävästi). 

Minulle karmea totuus alkoi saunomisen jälkeen pukuhuoneessa paljastua. Olenkin nolla!

Yö partiolaiaten majassa oli muuten ihan kiva. Ei se nyt niin kauheasti ihmetyttänyt, että molemmat naiset halusivat "nukkumaan" Raimon viereen. Nyhverö hävisi Raimolle.

Antti. Pitää olla joko ladattu testosteronilla ladattu mies tai akateeminen älykkö. Silloin saavuttaa tavoittensa ihan helposti. Aletaan Antti syömään hormoneja! Ja Raimo - etkö tajua kuinka minä ja Antti kärsimme sinunlaisista ihmisistä?

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat